love

 
Kusinringar + mig. Som ni ser på bilden så har alla lika dana ringar. Det är kusinringar vi fick i LA. Alla tjejer i släkten på mammans sida har dom och så fick jag också det. För enligt dom så är jag också en kusin. 
 
Have you ever missed someone so much that you don't know where to go? or what to do? That's how I feel right now. 

The International House Of Pancakes

 
The International House Of Pancakes, IHOP. Dit åkte jag, Mckenna och Ashley vid midnatt för att äta mat. För er som inte vet det är är IHOP ett ställe man måste åka till när man är i USA. Det är en mysig restaurang med riktiga pannkakor. Jag där emot som inte är så jätte inne på sötsaker tyckte det räckte gott och väl med att besäka det en gång. 

Six Flags - Magic Mountain

 
We went to Magic Mountain och det var inte som jag förväntat mig. Anledningen till att vi åkte dit var för att det var tvillingarnas födelsedag, dom fyllde 10 år och ville väldigt gärna åka dit. Men det var ruttet och inte alls som jag eller någon annan förväntat sig. Men med alla 11 "barn" så hade vi kul ändå. Kom hem efter 5 timmar med 7 full size basketbollar och utmattade ben. Sista bilden så ser ni alla oss ligga i killarna's + Macy's sovrum. 

Phoenix till Californien

 
Vi firade tvillingarnas födelsedag tidigare för de fyllde år när vi var i Californien. Så det var ett litet släktkalas för dom. Sedan så ser ni Molly (kusinen) i bilen påbväg. 7 timmars bilresa innan vi var framme. Bilder kommer komma från det också. På de två sista bilderna ser ni när vi gick ut och åt på kvällen. 
 
Nu så kommer det bli så att jag kommer att "blanda" bilder efter nästa inlägg. För det är så jobbig att dela upp dom dag för dag så det kommer inte att komma helt i ordning men jag skall försöka mitt bästa att få dom i ordning! 

Mckenna, Carson och Macy

 
Som rubriken lyder. Detta är bilder med Mckenna, Carson och Macy. De som jag bodde hos bland annat. Åh vad jag saknar detta stället och det har bara gått två dagar!!!

Poolen

 
Dag två med Jet-lag. Så den spenderades i poolen näst intill hela dagen. Jag var sååå trött och det var även Mckenna så vi hade en relaxday. På bilderna så är den lilla tjejen Macy och den lilla killen Carson. Hennes småsyskon, tvillingar och fyllde 10 år när jag var där. Bilder kommer från det med! 
 
Bilderna gör inte rättvisa. För hennes baksida är helt magisk. Palmen, stor och fin pool. Basketplan till vänster om poolen och studsmattor nere i marken. Fett coolt och fint. Ljudsystem inkopplat till baren (som ni ser på sista bilden längst bak) och bord i poolen så man kan äta eller ställa dricka där. Jag är kär. 

Mot USA - flygturen

 
Så här såg det ut de första 24 timmarna. Jag satt på ett flygplan och väntade och väntade. Mellanlandade i Dusseldorf(Tyskland) och sprang direkt till nästa flyg sedan så hamnade jag i New Ark(New Jersey) där jag fick vänta 5 timmar för att sedan åka vidare till Phoenix. Kan säga att det var jobbigt med sååååå värt det! Allt gick bra om man bortser från allt problem med vakter som jag hade och den snarkande, illaluktande gubben brevdvid mig på ett 7 timmars flyg... 
 
När jag kom fram så fick jag ett fint välkomnande utav Mckenna och hennes familj + hennes kusin Molly (som jag också känner). Vi hämtade ut mina väskor och gick ut. Där kom chocken, det var HUR varmt som helst. Jag hade långklänning och tjocktröja vilket gjorde att jag gav ut ett "OMG IT'S FREAKING HOT HERE!" som slutade med att alla runt om mig vek sig utav skratt... Även taxichafförerna som väntade in sina kunder...
 
Vi kom i alla fall hem till huset och det första jag gjorde var att ta en dusch. När det var klart var kl 22 och vi drog hem till hennes pojkvänn Michael där alla hennes kompisar var. Säger inte mer nu än att jag var vaken i 36 timmar innan jag somnade...