USA here I am

 
 
USA, drömmen. Det är där jag är nu och det är det jag gör nu. Jag är i USA, i Phoenix och lever min dröm. Jag får uppleva saker som amerikanska tonåringar får göra och det är superkul. Chillar i poolen på dagen och har barbecue med vänner på kvällen. Shoppar, Starbucks, Taco Bell och Frozen Yoghurt osv. Allt som jag älskar finns här och det är underbart!
 
Just nu så är det natt här och därför har jag tid att skriva men jag har inte så mycket tid vanligtvis. Så tanken är att jag kommer att lägga upp massor med bilder osv när jag kommer hem istället. Just nu är jag i Phoenix men om två dagar så kommer jag chilla runt i Californien. See you!

3 dagar....

 
3 dagar kvar nu... OMG! Jag tror på riktigt att jag kommer dö Jag har sovit 2 timmar varje natt sen i fredags och jag är inte ens trött. Jag är för upphetsad. Tänk att vid denna tiden på fredag så sitter jag på flygplanet. Jag har redan börjat packa som ni ser.. Det är så att jag inte är hemma under hela dagen imorgon och under torsdag så är det skolavslutning, jag skall köpa lite saker att ha med mig (lite visas på bild två).... 
 
Dagen i skolan var fruktansvärd. Kom till skolan vid 8 och fick reda på att alla lektioner som vi skulle ha fram tills 12.40 var frivilliga.. Alltså hade jag inte behövt vara där. Men för mig då som bor en bit bort så var jag ändå kvar i skolan. Redigerade 300 kort och klippte ihop en rap och fixade autotune. Sedan så hade vi redovisning utav filmer och tidningar. Jag var även tvungen att säga hejdå till Malva för hon skall till Kiruna idag.... Inte en toppen dag helt enkelt.

Bal 2013 del 2

 
Balen i Kungsbacka del 2. Det är vad dessa bilder representerar! 
 
Är det någon som är med på bilderna och vill att jag skall ta bort den eller ha bilden så kommentera eller maila e.engstrand@gmail.com!

Student 2013 del 3

 
Här är del 3 från studenten i Onsdags. På den sista bilden så fick Sanna en överaskning att hennes syster var där som hade sagt att hon inte kunde komma. Hon bor nämligen inte här. Mycket lycka och många tårar under den händelsen.
 
Är det någon som är med på bilderna och vill att jag skall ta bort den eller ha bilden så kommentera eller maila e.engstrand@gmail.com!

Student 2013 del 2


 
Studenter är så lycliga. Så jag tänkte att ni kan få se denna lycka igen. Här är del 2 och mer kommer. 
 
Är det någon som är med på bilderna och vill att jag skall ta bort den eller ha bilden så kommentera eller maila e.engstrand@gmail.com!

1 vecka kvar tills USA

 
Tänk att jag har väntat på detta sen i julas. Jag har väntat på att få åka till USA igen sedan vi kom hem och på julafton fick jag reda på att jag skulle åka. 164 dagar har jag väntat och nu är det bara sju dagar kvar. Hur sjukt? 
Att bo i USA är min dröm och att få åka dit och träffa kompisar gör att jag kommer ett steg närmare. 
 
Jag är nervös men ändå så sjukt taggad. Att flyga själv skrämmer mig inte alls men alla byten skrämmer vettet ut mig. Att veta att jag inte kommer kunna prata någon svenska på mer än två veckor gör mig nervös men ändå så sjukt taggad. Såklart så kommer jag lägga upp bilder osv. så ni får följa med på vad jag gör.
 
Den sekund man har landat här känner man att det inte finns några gränser. Jag vet ingen annan stad som har samma möjligheter. En person som sopar gatan i dag kan vara rockstjärna i morgon. En annan skön sak är att det inte spelar någon roll om man varit här i en sekund eller i 20 år, man är en New York-bo.”

Sabina aka. Bina

 
Detta var min finfina vän Sabina. Som även är kallade Bina sedan flera år tillbaka utav mig. Hon är så fin. Säller alltid upp på kort och hon gillar det också vilket är 1000 gånger bättre! Vi har varit med om mycket och kan allt om varandra. Hon är så bra hon.

Alle och Sabina

 
Igår så hade jag den mysigaste kvällen på länge. Jag åkte till Sabina på dagen för att vi skulle fota lite. Runt två så kom Alle också så vi drog hem till mig och la oss nere vid bryggan för att sola lite istället. Sedan så fick vi den briljanta iden att köpa frukt och choklad och sätta oss på klipporna med filt, musik och prata. Så detta gjode vi. Vi drog upp till mig, åt laxwrap, drog och handlade och cyklade sedan ner till klipporna och satt där med musik tills klockan var 10. Då blev det lite kallt för solen hade gått ner så vi åkte hem till mig igen. Bilden med alla smycken är för att Alle testade att ta på mig alla mina armband och ringar som låg framme....
 
Dessa tjejer får mig att må så bra. Hur man än mår så mår man bra när man är runt dom, alltid. Sabina, Alle och Malin (hon kunde inte igår) får en alltid att må toppen bra. Jag älskar dessa tjejer en massor! 
 

Student 2013 del 1

 
Årets studenter i Kungsbackagick ut igår. Jag var där för att kolla på de jag kände, skulle även på två stycken studentmottagningar efteråt, Susanna och Anders. Hela dagen var väldigt rolig och under kvällen så var jag, Malin och Ebba i källaren och chillade. En rolig, mysig och glad dag helt enkelt. 
 
Här är några bilder som jag tog igår. Det är både från Aranäs och Lindälv så därför får det bli i delar. Det var nämligen så att jag kände personer på båda skolorna så det var bara för mig och mamma att springa imellan...
 
Är det någon som är med på bilderna och vill att jag skall ta bort den eller ha bilden så kommentera eller maila e.engstrand@gmail.com!

Stars just passing by

 
Jag har alltid älskat natten. Att stanna uppe och plugga under natten är det jag alltid gör, sitta vid fönstret och kolla på stjärnorna. Det är tyst och lugnt, ingen annan uppe, bara jag. Under sommaren så älskar jag att bara sitta ute och kolla upp, så jag och Malin gjorde detta. Passade även på att ta några kort då. Jag tycker verkligen att stjärnor är vackra. 

Right now

 
Allt jag känner nu.

Bal 2013 del 1

Gruppbild och klassen
 
Balsäsongen är avklarad för i år. Jag fick chansen att fota den under en hel dag då min barndomskompis Susanna tar studenten i år. Att se henne sminkas och göra sig i ordning gjorde hela mig lycklig. Hela hennes klass samlades med deras dejter hemma hos henne innan det var dax att bege sig mot parken där alla samlas för att sedan åka till Valand där balen hålls varje år. Alla är så galet vackra och lyckliga under denna dagen så det går inte att sluta le. 
 
Bilderna är tagna under dagens gång. Från att jag kom till Sanna när hon sminkades tills att jag de lämnade för att åka till Valand. På bilderna så är det Susanna och hennes klasskompisar. Riktigt härliga personer och roliga att fota. 
 
Är det någon som är med på bilderna och vill att jag skall ta bort den eller ha bilden så kommentera eller maila e.engstrand@gmail.com!

Alexandra

 
Detta är min fina vän Alexandra. Som även är kallad Alle. Hon är så fin denna tjej. För några veckorsedan så drog jag med henne in i fotostudion. Vanligtvis brukar hon vara obekväm och göra miner men gud vad duktig hon var och hon blev riktigt fin också. Alle är altid där och ställer upp när jag frågar henne om hjälp med något och denna gången blev det rikgtigt lyckat. Den sista bilden tog Malva på oss tillsammans för hon var med och kollade på. 

Dags att åka hem

Foto: Jag, Redigering: Malva

Bilden tycker jag har en drömmande känsla. 
Det var Malva som hade hittat en bild som inspiration och jag hjälpte henne att fota den. Den blev inte så jätte lik men jag tycker om den ändå. Det är en rolig annorlunda bild och känsla än vad både hon och jag är van vid. 
 
Det blev lika lyckat som väntat. Helgen hos Malva var rolig och mysig! Idag så vaknade vi upp i tid för att förbereda oss inför bal fotograferingen. Jag skulle hjälpa Malva när hon skulle fota (hålla reflexskärm osv.) Balfotograferingen var annorlunda men rolig och fin. Jag kanske inte var den bästa assistenten med min balans och mina otränade armar men det fungerade ändå och vi alla skrattade en hel del. 
 
Nu sitter jag på stationen i Kungsbacka och väntar på att bussen skall komma... har redan åkt i 2 timmar och ytterligare 25 min väntas. Det brukar inte ta så lång tid men idag var det något fel i Alingsås... fast jag tycker inte att det har varit så jobbigt. Hunnit redigera massor med foton och förhoppningsvis får jag lägga upp några här! 
 

Hos Malva

 
Är hos Malva denna helgen. Igår när jag kom hit så var vi inne i Alingsås och kollade på stan och studenter. Sedan på kvällen så träffade jag hennes kompisar och vi hade tjejkväll. Idag så har vi haft picknick och fotat både henne och hon mig. 
 
Imorgon är det dax för Malva att fota bal där jag skall hjälpa henne och sedan så drar jag mig hemmåt. Denna helgen har hitills varit fantastisk och kommer säkert fortsätta vara det.